Hva er Kampotpepper?

Historien om verdens beste pepper

Kampotpepper er et bærekraftig organisk gourmetpepper ettertraktet av kokker fra over hele verden.

Dette enestående produktet har sin opprinnelse i to sørvestlige regioner av Kambodsja; Kampot og Kep. Regionenes rike jordsmonn, samt deres regnfylte og fuktige klima gjør dem perfekt egnet til produksjon av dette aromatiske og smaksfulle pepperet. I kombinasjon med lokales ekspertkompetanse på kultivering av pepper, som strekker seg tilbake til det 13 århundre, er det enkelt å skjønne hvorfor man ender opp med et produkt av slik fremragende kvalitet.

Kampotpepper, også kjent som poivre Indochine, bærer en sertifisert geografisk indikasjon. Betegnelsen indikerer et forhold mellom en spesifikk geografisk region og produktets navn, produktets unike kvalitet er direkte henførbar til dets geografiske opprinnelse. I henhold til EUs retningslinjer for sertifiserte geografiske indikasjoner benytter våre leverandører ingen kjemiske sprøytemidler, men heller de basert på lokale planter og prinsipper for regenerativ landbruk.

Handlekurv